BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Edip Gürcün İlkokulu

Edip Gürcün İlkokulu

Adres
DİNKÇİLER MAH. BARUTHANE CAD. YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO: 11 İÇ KAPI NO: 2 ALTIEYLÜL / BALIKESİR
Vizyon
Öğrencilerimizi bütün çalışmaların odağında tutan,amaçlarımıza temel oluşturan farklılıkları dikkate alan, "Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ortamı nasıl sağlarız?" sorusunu sürekli olarak kendisine soran bir kurum olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve bedensel yönden gelişmelerini sağlamak, yeteneklerini açığa çıkarıp desteklemek ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak.
Başarılar
1-)2012-2013 Eğitim Öğretim yılı Küçükler Balıkesir İl Satranç yarışmasında 4A dan Arda Şentürk İl ikincisi oldu. 2-)2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. döneminde 4A Sınıfından Berkcan ÇÜRÜK, 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili Balıkesir İlinde İlkokullar arasındaki resim yarışmasında BALIKESİR İL BİRİNCİSİ oldu.
Öğretim Şekli :Öğlenci
Ulaşım
Toplu taşıma merkezinden her yarım saatte bir (çeyrek geçe ve çeyrek kala)B7 aracı sabah 07:15 ten gece 23:30 kadar otobüs kalkmaktadır. (Saat 21:30 dan 23:30 arası saatte bir araç olmaktadır)
Yerleşim Yeri
Dinkçiler Mahallesi Göçmen Konutları (1992 yılında Bulgaristan´dan gelen göçmen vatandaşlarımızdan oluşmaktadır.)
2km