BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Edip Gürcün İlkokulu

Mrt

BİGEP kapsamında 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında 2.Dönem için İngilizce Öğretmeni Özlem Şahin danışmanlığında 4. sınıf öğrencilerine yönelik 'Smart Kids' Projesi 16 mart tarihinde başlatıldı. 10 hafta sürecek proje öğrencilerin hikaye kitapları yardımıyla ingilizcelerini reading, writing, listening, speaking alanlarında geliştirmeleri hedeflenmiştir.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının ilk yarısında, tatilde okumaları için öğrencilerimize kütüphanemizden ödünç kitapları verildi.

Ara

Kütüphanemiz çeşitli kişi ve kurumlardan gelen kitaplar ile zenginleştirilmiştir. 170 adet kitap ile öğrencilerimiz tarafından hafta içi 13:40 -18:30 saatleri arasında kullanılabilmektedir.

Ödünç kitap uygulaması olan kütüphanemizden yıllık olarak 130 öğrencimiz yararlanmıştır.